lagkontot.se

Förenkla föreningens försäljning

Säljverktyget för föreningens alla lag

Lagkontot.se - Förening

Lagkontot.se förenklar för föreningar att tjäna pengar till sin verksamhet. Föreningen skapar kostnadsfritt ett föreningskonto där man administrerar sina lag och gruppers olika försäljningsaktiviteter.

Föreningen väljer produkter från anslutna företag, aktiverar lagkonton, skickar ut länkar till ansvariga säljare och stöttar dem efter behov under försäljningsperioden. Föreningen kan, om lagen önskar, vara med och bestämma vilka produkter som ska säljas.

På startsidan finns en översikt där föreningen i realtid kan se alla aktiva lag och säljare, antal sålda produkter samt inplanerade försäljningar och insamlingar. Varje lag tjänar sina egna pengar, hur mycket är synligt på varje lags sida samt för föreningen. Detta förenklar, skapar struktur och kontinuitet för lagansvariga.

Priser Förening

0:- i månadsavgift

0:- per företagsförsäljning *

* Försäljning av produkter via företagen är alltid kostnadsfri för föreningar, lag och klasser

  • Utan fasta avgifter för föreningar
  • Överblick av alla lagens försäljning
  • Se pågående och kommande försäljningar
  • Stöd för insamlingar och lottförsäljningar

Registrera förening

Skapa ett föreningskonto kostnadsfritt.

Föreningar väljer företag vars produkter de ska sälja för olika säljperioder, de ställer in vinstfördelning mellan föreningen och lagen och planera försäljningarna framåt.

Vi hjälper er gärna över teams med en genomgång hur det går till.

Föreningar betalar ingen månadsavgift. Försäljning av våra anslutna företags produkter är kostnadsfritt.

lagsajten.se

Skapa Föreningens Konto

Fyll i formuläret nedan
Föreningens namn
Organisationsnr
Namn på kontaktperson
Epost till kontaktperson
Telefonnr till kontaktperson
Lösenord

Produktförsäljning

Välj sortiment från våra anslutna företag. Lagen startar sedan igång försäljning under en vald tidsperiod, vanligast är mellan fyra till fem veckor. Varje lag har en ansvarig säljare (över 18 år) som är den som tar emot leveransen och fakturan. Inbetalningar från säljarna skickas till ansvarig säljare som sedan betalar företagets faktura. Överskottet är lagets vinst på försäljningen.

Varje lag tjänar sina egna pengar, hur mycket är synligt för föreningen och på varje ansvarig säljares sida, det hanteras precis som ett vanligt lagkonto, enda fördelen är att föreningen kan hjälpa till att aktivera lagkontonton och även de tjänar pengar om försäljningen går bra. Hur mycket och vilka nivåer som ligger till grund för fördelningen sätter föreningen och lagen upp tillsammans. Kostnadsfri månadsavgfit för föreningar.

Om ett lag vill sälja produkter från en lokal leverantör och leverantören vill vara med kan de snabbt registreras och lagen kan vara igång och sälja inom kort. Eftersom föreningen har flera lag blir det fördelaktigt för företagen att publicera sitt sortiment via lagkontot.se

Lottförsäljning

Sälj lotter digitalt och ta upp förhandsbeställningar av vänner, grannar, kollegor, lämna QR-kod på fikabordet, via sociala medier och via dörrförsäljningar m.m.

Slipp krånglet med att fysiskt först ta emot lotter från föreningen samt att sedan ev behöva lämna tillbaka osålda lotter.

Föreningen och laget kan se hur försäljningen går under försäljningsperioden. Man kan sätta säljmål och budget för laget som motivation.

Efter avslutad försäljning har laget och säljarna tillgång till rapporter som förenklar distribution av lotterna till köparna.

Insamling

För att tjäna extra pengar kan lagen starta olika typer av insamlingar. Ett insamlingskonto startas upp och laget delar sina webbshoppar precis som vanligt. Exempelvis insamling av julgranar. Beställaren fyller i sin adress, swishar betalningen för tjänsten. Beställaren får en bekräftelse via mail att upphämtningen är bokad samt kontaktuppgifter till den lagansvarige.

Efter avslutad insamling har laget och säljarna tillgång till rapporter som förenklar själva upphämtningen hos köparna.

Varje lag tjänar sina egna pengar, hur mycket är synligt för föreningen och på varje säljares sida, det hanteras precis som ett vanligt lagkonto. En fördel är att föreningen kan hjälpa till att aktivera lagkontonton och även de tjänar pengar om försäljningen går bra. Hur mycket och vilka nivåer som ligger till grund för fördelningen sätter föreningen och lagen upp tillsammans.

Kontakta oss
Öppettider mån - fre: 09 - 17 +46 (0) 709 230 236 info@lagkontot.seOm lagkontot.se
Företag
Boka demo
Läs mer
Förening
Boka demo
Läs mer

Användarvillkor
Integritetspolicy