lagkontot.se

En tjänst för företag

Lagkontot.se är en tjänst för företag som vill öka sin omsättning och sälja produkter genom lag och klassförsäljningar. Företag skapar en profil på lagkontot.se och konfigurerar sitt personliga utseende, publicerar sortiment, sätter priser och aktiverar lagkonton till de lag och klasser som ska sälja.

Företag administrerar obegränsat antal unika webshoppar samtidigt, med bland annat varierat sortiment och tidsbegränsningar. När ett nytt lagkontot har skapats, delas det till ansvarig säljare och försäljningen kan sättas i gång. Företag kan följa försäljningen i realtid och se vilka lagkonton och säljare som är aktiva, vilka och hur många produkter som säljs.

Ansvarig säljare för laget eller klassen och företaget kan följa lagkontots försäljning. Varje säljare delar sin webbshop och även de kan se sina kunder och vad de har beställt. Tjänsten är helt kostnadsfri för lag och klasser.

När säljperioden är slut blir webbshopparna inaktiva och företaget kan skriva ut rapporterna för packning, fakturering och leverans. Rapporterna laddas enkelt ner i excel.

Nå ut till lag och klasser via lagsajten.se

För att hjälpa företag med nya lag och klasser som vill tjäna pengar publiceras sortimentet på lagsajten.se. Där är det enkelt för lag och klasser att välja produkter de vill sälja.

Det är gratis för alla lag och klasser att sälja produkterna som företagen publicerar via lagsajten.se. Lagsajten.se är ett signalement för kvalité, funktionaliet och vinster.

Om du är kund hos lagkontot.se är det kostnadsfritt att synas på lagsajten.se

Priser

Månadsavgift: 699:-

Per nytt lagkonto: 500:-

Priser exklusive moms och inklusive support.

Endast 1 månads uppsägningstid

Tjänsten är alltid gratis för föreningar, lag och klasser. Vi vill att ni
ska lyckas med er försäljning och stöttar er gärna längs vägen.

Prova kostnadsfritt fram till start

Skapa ett konto nu och så bjuder vi på månadsavgiften fram till start. Konfigurera erat företag i lugn och börja inte betala förrän ni är igång med försäljningen. Företag som tidigare sålt med papper och penna kan se en kraftig försäljningsökning genom att använda lagkontot's digitala tjänst. Vi vet att det fungerar!

För de som önskar så bjuder vi också på 30 min genomgång (det är inte svårare än så). Vi visar hur man sätter upp sin profil, lägger upp produkter, sätter priser och bonusnivåer och hur man startar webbshopen för säljarna.

Vi vill att ni ska lyckas med försäljningen och hjälper er starta igång - hör av er eller boka in en demo så sätter vi igång er tillsammans.

lagsajten.se

Skapa Företagets Konto

Fyll i formuläret nedan
Företagets namn
Organisationsnr
Namn på kontaktperson
Epost till kontaktperson
Telefonnr till kontaktperson
Lösenord

Anslutna företag

Översikt

Företagets försäljning i realtid

Produkt

Skapa produkter med priser, texter och bilder

Konto

Här hanteras lagkonton

Rapporter

Ekonomi, försäljning, leverans m.m.

Säljansvarig

Ansvarig säljares sida

Säljare

Säljarens personliga sida

Webbshop

Säljarens unika webbshop

Hjälpavsnitt

Här finns detaljerade guider

Kontakta oss
Öppettider mån - fre: 09 - 17 +46 (0) 709 230 236 info@lagkontot.seOm lagkontot.se
Företag
Boka demo
Läs mer
Förening
Boka demo
Läs mer

Användarvillkor
Integritetspolicy