lagkontot.se

Om Lagkontot.se

Är du ett lag eller en klass som vill starta en försäljning? Klicka vidare till lagsajten.se som är sidan där våra ansluta företag publicerar sina produkter och det är där ni kan starta i gång er resa mot att tjäna pengar till nya mål.

Vi på lagkontot.se har jobbat i 20+ år med systemutveckling och försäljning. Vi har skapat en digital plattform (SaaS plattform - System as a Service) för att ge företag möjlighet att sälja digitalt via föreningar, lag och klasser. Företag behöver inte investera tid och pengar i att utveckla ett eget system. Lagkontot.se är en prenumerationstjänst utan några startkostnader. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra funktioner vilket alla anslutna företag drar nytta av.

Vi är en oberoende aktör där det finns möjlighet att integrera externa system. Det finns ingen begränsning hur man kan optimera sina flöden. Plattformen är byggd i Microsoft .Net och driftas i Azure.

Vårt mål är att försäljningarna via lagkontot.se ska vara förknippat med enkelhet, kvalité och pålitlighet.

Vår vision är att vara den ledande systemleverantören inom förening, lag- och klassförsäljningar i Sverige med sikte på den globala marknaden.

Genom att ge företag möjlighet att sälja via föreningar, lag och klasser hoppas vi att fler hållbara och cirkulära företag ska få upp ögonen för den här typen av försäljning. Utöver produkter finns det möjlighet att sälja tjänster eller digitala produkter via lagkontot.se. Vi är två personer som arbetar heltid med tjänsten och vi är baserade i Spånga strax utanför Stockholm.

Kontakta gärna oss om du har frågor och vill veta mer.

Försäljningsansvarig
Maria Laurin

Varför lanserade vi lagkontot.se?

”Vi såg ett behov av ett digitalt verktyg då det manuella arbetet för företag att hantera lag och klassförsäljningar tog för mycket tid i anspråk”

Sven Erik Karlsson - Grundare och utvecklare

”Vi vill hjälpa ambitiösa ungdomar att smidigt få till en bra förtjänst genom att erbjuda ett användarvänligt system för lag och klassförsäljningar. Som förälder kommer jag också personligen att uppskatta ett bredare utbud av produkter som erbjuds via lag och klassförsäljningar.”

Maria Laurin - Grundare och Försäljningsansvarig

 
Kontakta oss
Öppettider mån - fre: 09 - 17 +46 (0) 709 230 236 info@lagkontot.seOm lagkontot.se
Företag
Boka demo
Läs mer
Förening
Boka demo
Läs mer

Användarvillkor
Integritetspolicy